Hyppää pääsisältöön

Elintarviketyö-verkkokurssi

verkkokurssi
verkkokurssi
Tampere

Elintarviketyö on itseopiskeluverkkokurssi. Kurssin tavoitteena on perehdyttää elintarvikealan työolosuhteisiin, altisteisiin ja niiden hallintaan. Aihealueina käsitellään mm. alan erityispiirteitä terveystarkastuksineen ja hygieniavaatimuksineen sekä jauhopölyaltistumista, toistotyötä ja lämpötyöolosuhteita. Kurssi liittyy erityisesti osaamisalueisiin työpaikkaselvitys ja terveystarkastukset yksilön terveyden edistämisessä. Kurssi koostuu tentin ja palauteosion lisäksi kymmenestä osiosta.

Tilaisuuden ohjelma

Verkkokurssin osa-alueet:
1. Elintarviketeollisuus alana
2. Elintarvikealan ominaispiirteet ja työympäristö
3. Altistuminen
4. Ergonomia ja toistotyö
5. Lämpötyöolosuhteet
6. Melu ja valaistus
7. Vuorotyö
8. Vaatimukset ja uhat terveydelle
9. Terveystarkastukset elintarvikealalla
10. Hygienia ja infektiot
11. Tentti
12. Palaute

Järjestäjä
Tampereen yliopisto, MET
TTHVYO
Yhteyshenkilön nimi
Virpi Liukkonen
Yhteyshenkilön sähköposti
virpi.liukkonen@tuni.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero
+358504211072